Varumärke att uppskatta: Cavour

Om du känner att det var länge sedan du upplevde något alldeles extra genom nya tillskott i gardroben, bör du ta en titt på kavajer, kostymer och byxor från Oslobaserade Cavour.

Cavour är en klassisk kombination av italiensk skräddad komfort och engelsk elegans. Passform och snitt som på mig med en lång slank kroppsbyggnad sitter som måttsytt, utan minsta justering. En mjuk herringbonemönstrad uddakavaj och ett par högt skurna bruna flanellbyxor med frontveck, har det senaste halvåret höjt min garderob till en ny nivå.

Sömnadskvalitén och konstruktionen är vacker. Detaljer som fickor, tygval, knappar, handsydda knapphål, amf-stitching och slag imponerar.

Sömsmån är en detalj som få förstår det sällsynt tunga värdet av när det kommer till ready to wear av idag. Cavour ger i sina byxben tillräcklig sömsmån för att du skall kunna lägga ut benvidden ytterligare ca 3cm. Något som i dagsläget endast återfinns hos varumärken som verkligen vet vad de gör gällande herrkonfektion. Cavour, är väl värda ett försök.

Sömsmån i byxbenen, en sällsynt lyx Cavour är intelligenta nog att investera i

Detta inlägg publicerades i Stil. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s